Meni

POLAZNICI

"Organizacija je u školi bila izvanredna kao i način rada. Nastavnici su bili neprikosnoveni i jako strpljivi. Za dva meseca rada i učenja smo neočekivano mnogo naučili i propričali. Bilo je ovo neverovatno iskustvo i jako korisno. Svi naši prijatelji koji su DaF-PERFEKT preporučili su bili apsolutno u pravu! Želimo Vam sve najbolje!"
Michal i Ana
 
 
 
Učenici DaF-PERFEKT škole
 "Prvo bih želeo da pohvalim Vašu školu na izuzetnom  odnosu i radu, jer ovako osetno poboljšanje mog  znanja jezika, zaista nisam očekivao! Od ponedeljka  krećem i na B1.2 ...., zahvaljujem Vam mnogo!" 
 Branislav K.
 
 
 
 
 
 
 

 "Uvek od srca preporučujem školu DaF-PERFEKT zbog  njihovog profesionalnog pristupa i dobrog odabira  literature, sjajnih profesora, pozitivne i radne atmosfere.  Kao pravnik i student postdiplomskih studija u  intostranstvu, neophodan mi je visok nivo znanja nemačkog  jezika i vrlo sam zadovoljna napretkom koji sam ovde  postigla!"  Darija M. LG, Osmehuje se


Učim nemački da bi jednog dana sebi mogla da obezbedim bolju budućnost. Ali  nemački kao jezik predložili su mi moji roditelji. Idem u ovu školu od nivoa A1 i pre nego što sam krenula imala sam predrasude o jeziku, a i o Nemcima. Zahvaljujući  profesorima koji su me podučavali u ovoj školi moje mišljenje se promenilo!

Ivana Lazić 


Zovem se Olivera Vorkapić. nemački učim iz hobija. U ovoj školi mi se dopada što u toku časa ima puno konverzacije koja poboljšava učenje jezika. Takođe, mnogo je lakše zapamtiti I naučiti nove  stvari uz razne prezentacije I igre.

Ja sam Nadica Sekulić. Imam 17 godina. Učim  nemački jer želim da studiram ekonomiju u Beču. Izabrala sam ovu školu jer su veoma profesionalni. Rad u grupama je veoma zanimljiv,a naročito sa našim mnogo dobrim nastavnicama koje su tu da nam ovo vreme provedeno u školi učine zanimljivim I nezaboravnim.

Sve pohvale za DaF-PERFEKT.

Oduševljena sam stečenim znanjem koje sam stekla u ovoj školi. Takođe mi se sviđa što svi poštuju vreme dolazaka i što se izgubljeni časovi mogu nadoknaditi. Sviđa mi se i koncept nastave i što ima dosta ponavljanja pa se naučeno ne može zaboraviti.

Sve najbolje za časove nemačkog. Sviđa mi se što se radi konverzacija i za veoma kratko vreme savlada mnogo toga. Učila sam nemački ranije ali sam se tek sada pomoću ovih časova zainteresovala i približen mi je jezik na mnogo bolji način nego do sada.

Škola je odlična. Za kratko vreme dobili smo mnogo informacija I dobru podlogu za dalje učenje nemačkog jezika. Mnogo se vežba, što pisanje što konverzacija. Grupe su male, predavači odlični. Sve pohvale!